DE ORCHIDEE THAI TAKE AWAY

DE ORCHIDEE THAI TAKE AWAY Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 209 beoordelingen
26 nov 2020 om 18:35 Voor de 2e keer hier besteld. Opnieuw heerlijk gegeten. Rode curry was dit keer iets pittiger maar dat maakte hem nog lekkerder.
24 nov 2020 om 12:07 Echt heel lekker! We hadden vlak voor hun sluiting tijd bestelt en het eten werd nogsteeds warm en goed bezorgt.
20 nov 2020 om 22:18 Eten was weer heerlijk. Bezorgtijd van 2 uur (2e keer) is wel voor verbetering vatbaar. Of inderdaad 15 uur ‘s middags al bestellen...
20 nov 2020 om 19:17 Bezorging op eerstmogelijke tijd. Eten smaakte flauw.
17 nov 2020 om 15:34 Eten fantastisch! Bezorgtijd 2 uur...volgende keer eerder bestellen... Druk door Corona en gesloten restaurants.
11 nov 2020 om 22:57 Wij hadden de phad thai besteld. Als we geweten hadden dat het gerecht heet was zouden we iets anders bestellen. De kinderen konden er niet tegen en ik zelf mag ook niet heet eten i. v. m. gezondheidsklachten. Dus duidelijke informatie a. u. b.
6 nov 2020 om 21:42 Zou om 19.00 bezorgd moeten worden, kwam om 19.25. Het eten was fantastisch!
6 nov 2020 om 11:38 Eten was erg lekker en goede portie. Kroepoek met dip is een aanrader. Alleen ik had de biefstuk met ananas en hier zaten veel groente bij dit was fijn geweest als het stond aangegeven vanwege moeilijke eters. We gaan hier zeker vaker bestellen.
5 nov 2020 om 6:54 Eten smaakte goed maar was lauw en de bakjes hadden gelekt. Het beschermpapier was doorweekt. Het eten werd pas na 2 uren bezorgd! Jammer.
30 okt 2020 om 22:53 Eten was prima, zou om 18:15 uur worden bezorgd. 18:50 uur zelf gebeld om te vragen waar het bleef. Ze waren nog bezig met laatste gerecht uiterlijk ruim een uur later 19:25 uur was het bezorgd. Geen excuses of iets van extra service. Erg jammer
30 okt 2020 om 21:05 Groene curry met vis ... heeerlijk
30 okt 2020 om 20:00 Eten was heerlijk als altijd! Bestellen om 17:15 en bezorging om 19:25 is helaas wel extreem, ondanks de vriendelijke bezorging toch puntje van verbetering.