DE ORCHIDEE THAI TAKE AWAY

DE ORCHIDEE THAI TAKE AWAY Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 410 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Orchidee Thai Take Away. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2022 om 20:08 Eerste keer besteld. Was super snel klaar. Ik deed er langer over om heen en weertje rijden. Kwaliteit van het eten was heel goed en de hoeveelheid perfect. Niks over gehouden. Schoon op.
6 mei 2022 om 11:21 Bezorging: waardeloos!
23 apr 2022 om 20:20 Specialiteit van het huis is zeker een aanrader! Goed en lekker eten, zeker voor herhaling vatbaar
17 apr 2022 om 23:18 Keurig bezorgd op de afgesproken tijd en zoals gewoonlijk blij verrast
17 apr 2022 om 20:58 Eten was erg flauw ( geen smaak ) en bezorging duurde 108 minuten ( bijna 2 uur) Niet tevreden
15 apr 2022 om 9:55 Het bestellen ging heel moeizaam. Telkens kwamen de gekozen gerechten niet in het winkelwagentje en kwam ik weer op de homepage. Het eten was echt heerlijk en vers.
28 mrt 2022 om 16:14 Was erg lekker tweede dag op rij dat we besteld hebben
25 mrt 2022 om 20:42 Zo heerlijk thais gegeten. Echt een aanrader. Porties zijn ook lekker groot. Iedere keer een feest als we daar eten.
20 mrt 2022 om 21:16 Echt hele lekkere thaise gerechten. Wij gaan zeker nog een keer bestellen
5 mrt 2022 om 21:36 Het eten is altijd erg lekker. De bezorging duurt wel lang
28 feb 2022 om 9:05 The food was really tasty, not too salty or spicy. I will order the meal again definitely.
27 feb 2022 om 19:56 Heerlijk eten. Was iets fout gegaan. Maar echt perfect opgelost.